IDPI

Stručni tim

Milan Sitarski
Milan SitarskiČlan Stručnog tima

Rođen je u Beogradu 1971. godine. Neovisni je predavač i analitičar. Diplomirao je povijest na Univerzitetu u Beogradu. Certificirani je trener za pisanje prijedloga politika (Policy Papers) s 29 treninga i konsultacijskih procesa održanih diljem Jugoistočne Europe. Bio je koordinator Centra za istraživanja religije Beogradske otvorene škole od 2004. do 2011. Živi u Mostaru od 2012.

Ivan Vukoja
Ivan VukojaČlan Stručnog tima

Rođen je u Ljubuškom 1969. godine. Diplomirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Jedan je od osnivača i glavni urednik Magazina za političku kulturu i društvena pitanja STATUS iz Mostara. Autor je više stručno-znanstvenih tekstova i sudionik više simpozija sociološko-politološke tematike.

Tvrtko Milović
Tvrtko MilovićČlan Stručnog tima

Rođen je u Sarajevu 1982. godine. Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu obranio je 2014. godine magistarski rad na temu „Promjene Ustava BiH u procesu integracije u Europsku uniju“. Kao novinar-istraživač radio je na Televiziji Sarajevo, a kao dopisnik radio je za Glas Amerike. Dvije godine bio je i šef Deska Informativnog programa FACE televizije Sarajevo. Autor je više od 150 kolumni za različite internet portale te čest izlagač na javnim tribinama u Središnjoj Bosni na teme društvenog i političkog uređenja BiH. Zaposlen je u Sarajevu, a živi u Kiseljaku.

 

 

 

Naši sponzori

ERONET

Arhiva

Naša izdanja

Zadnje objave

    Voditelj stručnog tima IDPI o legitimnom predstavljanju i pozicijama ključnih aktera

Voditelj stručnog tima IDPI o legitimnom predstavljanju i pozicijama ključnih aktera

0 comment Read Full Article
Contact Form Powered By : XYZScripts.com